info@vijveraanlegdelelie.nl Mobiel 06 18 52 20 29
home werkwijze projecten vijvers filters polyester links contact

← Terug naar het overzicht projecten

Renovatie grote siervijver SHL diagnostisch centrum in Etten-Leur

Allereerst is begonnen aan het verwijderen van de oude vijverfolie en beschoeïngsranden. Daarna is de bodem vrijgemaakt van oneffenheden zoals wortels en stenen. Daarna zijn de wanden opnieuw in model gebracht en hebben we nieuwe folie gelegd en bevestigd tegen het pand met knelprofielen. Om bladval uit de vijver te houden zijn er diverse skimmers in de wand geplaatst. Nadat de folie was gelegd, zijn de manden geplaatst met zuurstofplanten en lelies.

De binnenplaats van het gebouw heeft ook een vijver welke in verbinding staat met de grote vijver aan de voorkant van het pand. Tevens zijn de oude vlonders vernieuwd samen met nieuwe hardhouten randafwerking.
goudvissen